Jelco Oosterhof

Algemeen directeur
Mobiel
0034 653 120 633
Skype
droomhuisspanje

Wij zijn 5 jaar geleden begonnen en we zijn een mooi bloeiend familiebedrijfen door onze persoonlijke aanpak hebben we al heel veel mensen aan hun droomhuis geholpen.
Persoonlijk advies en begeleiding in het Nederlands is wel zo fijn.
Wij zijn gespecialiseerd in de Costa Calida & Costa Blanca. En met onze contacten en exclusieve contracten met de mensen ter plaatse maakt het vinden van uw droomhuis wel zo veilig. De ideale ligging is voor iedereen anders. Dat weten we. Daarom luisteren wij uitgebreid naar uw wensen. Zo kunnen wij goed invoelen wat u als klant zoekt; een kleine woning in een idyllisch Spaans dorpje? Een penthouse of appartement op een luxueus golfresort? Een prachtige strandvilla?

Omdat wij zelf 8 jaar geleden besloten om naar Spanje te verhuizen weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Voor veel makelaars is alleen de handtekening belangrijk… maar dan? Waar moet je heen? Waar moet je beginnen? Wij begeleiden de klant door het hele proces en zelfs tot ver daarna.

Door onze persoonlijke aanpak slagen wij er steeds weer in om voor elke klant het juiste droomhuis te vinden.
Want twee hele belangrijke punten zijn heel belangrijk voor zowel de klant als voor ons: een persoonlijke service en tevreden klanten.

Woningen in beheer