Águilas

De meest zuidelijke stad van de regio Murcia is Águilas, grenzend aan Andalusië. De stad bestaat uit twee baaien die worden gescheiden door een rotsachtige landtong. Hier vindt u nog veel ongerepte verlaten stranden. Wandel door de stad en u wordt meteen verliefd op de Mediterrane charme. Laat u in het voorjaar betoveren door de grootste fiesta van de stad: het carnaval. De hele stad komt tot leven en u ziet de mooiste creaties voorbij komen. De weide omgeving wordt omringd door authentieke dorpjes en tomatenvelden.

Golfbaan in de regio

De Aguilon-golfbaan ligt in de buurt van Pulpi, in Almeria (Oost-Andalusië). Het baanontwerp is ongelooflijk spectaculair en iets heel bijzonders met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een aantal natuurlijke ravijnen die samen het spelen van de baan een onvergetelijke ervaring maken.

De baan is ontworpen door Global Golf, een bedrijfservaring op het gebied van golfontwerp en -constructie, waarbij 18 andere cursussen in heel Spanje zijn gevolgd, van Madrid tot Cadiz en over de Canarische Eilanden.

San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is een authentieke Spaanse badplaats waar het massa toerisme nog niet is ingeslagen. Heerlijk leven tussen de Spanjaarden en hun fantastische relaxte sfeer. Het dorpje heeft alles te bieden wat nodig is, mooie brede witte stranden met heel veel mogelijkheden om heerlijk te dineren of gewoon een lekkere tapas tussendoor te nemen.


Op 15 minuten rijden vinden we de stad Aguilas, een zeer populaire locatie onder de Spanjaarden. Deze historische stad is uitgerust met alle moderne faciliteiten zoals een winkelcentrum, een mooie boulevard met restaurantjes en een haven. Vraag gerust voor meer informatie over dit prachtige project.

Aguilas de ware parel in de Costa Calida