Woningaanbod

DroomHuisSpanje is uw vertrouwd adres en heeft vele woningen in beheer. En met de speciale persoonlijke aanpak vinden wij altijd het droomhuis dat bij u past. Of het nu een appartement, een bungalow, een villa, voor vakantie of permanente bewoning, DroomHuisSpanje helpt iedereen die binnen komt. Budget maakt ons niet uit. Onze filosofie is alles kan.

Wat klanten zeggen

Je hoeft ons alleen niet te geloven, onze klanten zijn lovend!
Dick & Brenda

Because of their personal approach, expertise, enthusiasm and a professional network, we have realized our dream and bought an apartment in the Costa Calida. Nothing is too much for Jelco and Nynke before, during and after the purchase. Thank you very much for everything!…

Sylvano and Betty

Thanks for the info that makes me happy today. Of course we will come to you next time sometime in late May or early to thank you personally. For us it was a step in the unknown where we were still cautious in the beginning. with the purchase.

Angelo van der Lee-Brockhoff

Today is the big day. We are going to bless our apartment since we are the proud owners of apartment at Condado de Alhama la isla. We want to thank Jelco Oosterhof and Nynke Betten, thanks to their dedication and patience we now have a beautiful apartment in Spain in…

            OUR MISSION

Met onze jarenlange ervaring helpen wij Belgen en Nederlanders om hun droomhuis in Spanje te vinden. Wij begeleiden iedereen door het hele proces en tot ver daarna. Wij zijn ons bewust van alle facetten die belangrijk zijn voor u als kopers zoals; bouwkwaliteit, ruimte, afstand kust, uitzicht, mooie keuken etc. Wij geven u ook houvast bij alle praktische zaken die daar om heen belangrijk zijn zoals; locatie, het juiste plekje voor u als persoon, tv aansluiting, wifi, witgoed, airco´s, tuinaanleg etc. Uiteraard begeleiden we u ook met het vinden van een betrouwbare advocaat, notaris, bank managers. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd. Het Droomhuis team neemt al uw zorgen uit handen en dat in het Nederlands, dat is wel zo makkelijk.

LET OP!

Prettig als u even terug kunt vallen voor van alles en nog wat, voor uw aankoop in Spanje is dat zeker belangrijk. Maar ook de jaren erna heeft u daar profijt van. Als zaken u niet duidelijk zijn moet u terecht kunnen bij een vast aanspreekpunt.

ADVIES & ONDERSTEUNING

Bij een grote aankoop heeft u graag advies. Bij een aankoop van een woning in Spanje zeker. Advies bij de aankoop en ondersteuning bij het vinden uw droom plek zijn van groot belang bij het kopen van uw huis in Spanje. Met onze jarenlange ervaring kunt u gebruik maken van ons grote netwerk.

BESPAAR TIJD!

Bespaar tijd en gebruik een goede Spaanse makelaar die alleen zijn eigen aanbod aanbiedt. Makelaars in Spanje kopiëren vaak elkaars aanbod. Dat betekent dus onoverzichtelijke toestanden.

GOED BEWAARD GEHEIM!

De Costa Calida en de Costa Blanca zuid zijn de best bewaarde geheimen van Europa. De lokale Spaanse bevolking wordt er nog niet overspoeld door massatoerisme. Het leven is er nog goedkoop in vergelijking met Belgie & Nederland. Vanwege het micro klimaat heeft deze regio de warmste winters van Spanje.

PARTNERS

Om voor u de beste deals én de beste service te garanderen werken wij intensief en prettig samen met gerenommeerde partners binnen onze branche en omgeving, en daar zijn we heel trots op!