YOUR CONTACT POINT IN SPAIN
DreamHouseSpain : Experience and Professionalism

DreamHOuseSpain is a hard working family-run business. By listening carefully to our customers, we have always succeeded in finding the perfect dream home for each customer. We guide you intensively with the purchase of your dream house abroad.

It is very pleasant you can rely on us if you have any questions or want more information. That is certainly important for your purchase in Spain. You will not only benefit from this right now, but also in the next few years. If things are not clear, you can reach your own contact point. We are delighted to welcome you.

Jelco Oosterhof

Managing Director

info@droomhuisspanje.nl

+34 653 120 633

Nynke Betten

Sales Department

info@droomhuisspanje.nl

+34 617 257 438

Bennie Witte

Sales Consultant

bennie@droomhuisspanje.nl

+34 670 270 745

Michel Latuharhary

Sales Consultant

Michel@droomhuisspanje.nl

+34 744 615 086

ONZE DIENSTEN

After sales service

Vanaf het ogenblik dat u beslist om een huis te kopen tot op het moment dat u de sleutels krijgt en van het huis kunt gaan genieten, zijn wij volledig verantwoordelijk voor een goed verloop van het gehele proces. Ook in de maanden na overdracht staan wij altijd klaar om onze klanten te begeleiden met allerlei vragen. Wij zullen u uitleggen welke stappen moeten worden gezet, en u helpen met de documenten die u nodig heeft om in Spanje een huis te kunnen kopen, bijvoorbeeld een identificatienummer (NIE) voor buitenlanders. Wij zullen u begeleiden naar de notaris & advocaat (gestor) en in het gehele proces wordt u bijgestaan in uw eigen taal. Dit is wel zo prettig.

Inspectie bezoek

De beste manier om ons aanbod in Spanje te leren kennen is door deze zelf te komen kijken. Wij zorgen voor alles: we kunnen u helpen met het boeken van de vlucht en accommodatie en, halen we u op aan het vliegveld en begeleiden we u voor een bezoek aan de geselecteerde woningen. En uiteraard hebben wij als makelaars dan ook de tijd om u als klant te leren kennen zodat wij met onze ervaringen op zoek kunnen gaan naar uw droomhuis. Want vanuit huis achter de PC lijken de woningen altijd anders dan in het echt.

Copyright DreamHouseSpain | All rights reserved | Privacy Disclaimer | With the help of MarketingFans | Administration