(Las Colinas Golf)

In het Zuid-Oosten van Spanje, in de regio Murcia en de Costa Blanca Zuid, vindt u een uniek landschap, rijk aan geschiedenis en ongerepte natuur. Het is een bergachtig, dun bevolkt gebied met een warm en droog klimaat.

De nabijgelegen stranden zoals die bij Mazarrón, Bolnuevo, Cartagena, Pilar de Horadada, de Mar Menor en La Manga stranden zijn schitterend. Wandelaars, fietsers en natuurlief-hebbers halen hun hart op in de nabijgelegen natuurparken Sierra Espuña, Sierra Carrascoy en andere natuurgebieden. Met zo’n 335 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde jaartemperatuur van 24 C, is het gebied uitermate geschikt voor de verwende golfliefhebber, maar is het ook ideaal om te wandelen, fietsen en vooral genieten!

Binnen een straal van 50 kilometer ontstond in de afgelopen jaren een golfparadijs met ruim twintig golfbanen, ontworpen door aansprekende architecten zoals Jack Nicklaus, Steve Ballesteros, José Maria Olazabal en Dave Thomas. De combinatie van betaalbare en toch prachtige golfbanen, cultuur, natuur en stranden maken dit gebied tot een unieke vakantiebestemming.

Las Colinas Golf Resort 8.5

Las Colinas Golf & Country Club ligt in Campoamor. Dit is gelegen in de bergen omringd door bossen en fruitbomen. De locatie is zeer privé gelegen en rustig. Dit bewaakte resort biedt een mooie selectie van moderne appartementen en villa’s.

De golfbaan werd uitgeroepen tot de beste 18 holes golfbaan van Spanje in 2017, 2018 & 2019 en door de World Travel Awards is het ook in 2019 & 2020 uitgeroepen tot het Beste Villa Resort in Spanje.

Las Colinas is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze resorts in de regio.

VistaBella Golf  7.3

Score 7.3 In Vistabella Golf is er ruimte voor iedereen. De baan is zo ontworpen dat elke speler er van begin tot einde van kan genieten. De golvende straten, de strategische bunkers, de mooi aangelegde meren, zijn enkele van de kenmerken die de golfbaan heeft te bieden en is daardoor een aantrekkelijk ontwerp en ideaal om te bespelen.

De 18 holes van Vistabella Golf zijn meer dan 6.000 meter lang en is ontworpen volgens de richtlijnen van de moderne golfliefhebber. Daarnaast biedt het resort heel veel voorzieningen zoals verschillende restaurants, barretjes, supermarkt, bowling, tennis en is het een ideaal gebied om te wandelen en te fietsen.

Condado de Alhama Golf Resort 8,0

Prachtige golfbaan met 18 uitdagende holes!

Condado de Alhama is een groot en rustig Golfresort in het binnenland, op zo´n 15 minuten rijden van de brede stranden van Mazarrón. De golfbaan staat bekend als een van de meest uitdagende, zo niet ‘de’ meest uitdagende golfbanen van Murcia. Technisch gezien is Alhama Signature Golf een uitstekende baan en een echte favoriet bij professionele golfers en golfers met een lage handicap. En ook deze prachtige golfbaan hoort bij één van de haltes Nicklaus Golf Trail. Daarnaast heeft het resort een uitgebreid scala aan faciliteiten als diverse restaurants, barretjes, supermarkt, bakker, tennis, paddle tennis, voetbalvelden, basketbalvelden en wat dit resort echt uniek maakt is dat alles het hele jaar door open is.

Hacienda del Alamo Golf Resort 7,7

De 18-holes golfbaan Hacienda del Alamo is ontworpen door Dave Thomas, en is momenteel met 6724 meter de langste baan in heel Spanje. Met mooie wijde open velden, omringt door volwassen palmbomen, olijfbomen en amandelbomen, acht meren en 84 goed geplaatste bunkers, deze baan is ontworpen om golfers van alle niveaus te testen. Het uitzicht vanaf de verhoogde tees is adembenemend met de omliggende bergen en vlaktes. Er is een Golf Academy, 2 verdiepingen Driving Range, 6 holes oefenbaan van 1252 meter en in het zeer luxueuze clubhuis is een golf pro-shop, lounge room, sauna en restaurant te vinden.