×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !!

29 november 2023
Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !!

Droomhuisspanje presenteert deze gloednieuwe luxueuze villa in het populaire gebied van La Marina aan de Costa Blanca Zuid.

Modern project, slechts 600 meter van het strand in La Marina, gelegen in het noordelijke deel van Zuid Costa Blanca. Alle dagelijkse voorzieningen zijn te vinden in het dichtbijgelegen winkelcentrum. Het gebied is ideaal gelegen tussen Santa Pola en Guardamar en ligt op slechts 20 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

Villa´s met een traditioneel mediterraans ontwerp, maar met een eigentijds intern ontwerp. Er zijn twee modellen: Villa`s met 2 slaapkamers en 2 badkamers en vrijstaande villa´s met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Beide villa´s hebben twee verdiepingen en bestaan uit een ruime open woonkamer, eetkamer en keuken, die uitkomt op een groot terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en 1 met een eigen terras naast de hoofdslaapkamer. Het ruime dakterras is afgewerkt met tegels en kunstgras. De vrijstaande villa heeft een extra slaapkamer op de begane grond en een privézwembad in de tuin.

Alle villa´s zijn met airconditioning, hebben parkeergelegenheid op het perceel, privé zwembad en eigen solarium.

Heb je belangstelling? Wij helpen je graag verder natuurlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp