×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Huis & inboedel verzekering in Spanje

24 februari 2024
Huis & inboedel verzekering in Spanje

Zorgeloos leven en wonen in Spanje.

Droomhuisspanje helpt zijn klanten daarbij. Ga je een huis of appartement kopen of huren in Spanje, vergeet het niet te verzekeren! Afhankelijk van het type woning kunnen we een passende verzekering aanbieden. Ook voor huizen in het hogere segment.

Welke dekking geeft een huisverzekering?
Een huisverzekering (ook wel opstalverzekering genoemd) dekt de schade aan jouw huis veroorzaakt door onder meer brand, blikseminslag, storm, ontploffing, diefstal en inbraak. Ook dekt deze verzekering waterschade in uw eigen huis.

Het bedrag dat wordt verzekerd is de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat je kwijt zou zijn om het huis opnieuw te bouwen (excl. de grond en fundering).

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering dekt de schade aan spullen die u in uw huis heeft. Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat na brand of een gesprongen waterleiding. Of een vergoeding voor de spullen die je bent kwijtgeraakt nadat er bij jou is ingebroken. De verzekering wordt op de persoonlijke situatie afgestemd waarbij o.a. gekeken wordt naar de waarde van uw inboedel en uw woonsituatie.

Droomhuisspanje heeft een uitgebreid netwerk in het Nederlands waarbij wij met verschillende zaken zoals; auto invoeren, verzekeringen, internet aanvragen etc. onze klanten bijstaan, zodat de juiste handelingen worden verricht om in Spanje zorgeloos te verblijven.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp