×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Costa Blanca Zuid, leef in de schoonste lucht van Spanje

4 maart 2024
Costa Blanca Zuid, leef in de schoonste lucht van Spanje

Costa Blanca Zuid, leef in de schoonste lucht van Spanje

Het gebied tussen Alicante in het noorden en Pilar de la Horadada in het zuiden vertegenwoordigt de Costa Blanca-zuidelijke regio van de provincie Alicante.
Met 65 km aan prachtige kustlijn, is de regio Zuid-Costa Blanca misschien niet zo ruig als zijn noordelijke tegenhanger, maar doet zeker niet onder van schoonheid, met prachtige eindeloze witte zandstranden van zover het rijkt. Het strand van Guardamar del Segura is daarvan een perfect voorbeeld.We hebben woningen voor alle budgetten in de zuidelijke Costa Blanca, van Guardamar tot Pilar de la Horada en daartussen de populaire gebieden zoals La Zenia, Campoamor, Cabo Roig, Playa Flamenca en de havenstad Torrevieja in de zuiden. Wat ook een mooi gebied is met een goed investeringsklimaat dat is de Orihuela Costa.

Orihuela Costa

Orihuela-Costa is een kustgebied en tevens een deelgemeente binnen de gemeente Orihuela aan de Costa Blanca. Aan de spaanse oostkust ter hoogte van de stad Orihuela, die zelf 20 km landinwaarts ligt, bevindt zich het kustgebied van de gemeente Orihuela. De kustlijn van Orihuela-Costa strekt zich uit over een lengte van 16 km en grenst in het noorden aan de spaanse havenstad Torrevieja en in het zuiden aan de autonome regio Murcia. In Orihuela-Costa bevinden zich 57 urbanisaties, 4 golfbanen en 2 jachthavens. Orihuela-Costa staat internationaal bekend om zijn playas met mooie witte zandstranden en helder water, kreken (calas), die worden afgewisseld door hoge steile kliffen (acantilados). 

De twee belangrijkste punten waarom heel van onze klanten voor de Costa Blanca Zuid kiezen:

1- Veel gezelligheid aanwezig. De Costa Blanca Zuid staat bekend om alle faciliteiten die er aanwezig zijn zoals; de prachtige stranden, de verscheidenheid aan restaurants, grote keuze uit winkelcentra´s, golfbanen en de bereikbaarheid vanuit alicante vliegveld. 

2- Fantastisch winterklimaat, met heel veel zonuren en daardoor zijn de gezellige terrasjes het hele jaar open. En dat maakt de mensen energieker en vrolijker.

2De Costa Blanca 

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp