×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Golfen in de Costa Blanca

5 maart 2024
Golfen in de Costa Blanca

Golfen in de Costa Blanca Zuid
Las Colinas Golf, Lo Romero Golf, La Finca Golf Resort 

De Costa Blanca Zuid staat bekend als het Golf paradijs van Spanje, in een straal van ruim 30 kilometer zijn er de mooiste banen te vinden en van topkwaliteit. Hieronder zijn er twee beschreven maar voor meer informatie ga naar de website www.droomhuisspanje.nl en daar staan nog veel meer.

La Finca Golf

Prachtige golfbaan met 18 uitdagende holes! La Finca Golf is een groot en prestigieus Golfresort in de Costa Blanca. Welkom in La Finca Resort, een paradijs aan de Costa Blanca met twee 18-holes golfbanen, een vijf-sterrenhotel met spa, sportfaciliteiten (tennis- en paddle-tennisbanen, fitnessruimte, enz.) en verschillende restaurants om de meest veeleisende gasten te plezieren met culinaire hoogstandjes. La Finca, Algorfa ligt midden in het groene hart van de Costa Blanca Zuid. Geniet van de verschillende woningen die rondom de golfbaan te koop zijn en met ruime terrassen en uitzicht op de golfbaan, het zwembad of de tuinen. Profiteer van ons vrijetijds- en gastronomie aanbod: 
uw tijd hier is duidelijk investeren in levenskwaliteit.

Lo Romero Golf

Lo Romero Golf heeft misschien één van de meest uitdagende holes in de Costa Blanca. De 18e hole van Lo Romero Golf is een par 4 van 356m (van de gele tees) gespeeld vanaf een verhoogde tee die neerkijkt op het groene eiland.
Het meer rond het groen vraagt de golfer om efficiency in de slagen en nauwkeurig op de green te spelen om weg te lopen met een par op een hole die levenslang in het geheugen van de golfspelers zal worden geëtst. Daarnaast heeft het Resort een prachtig aanbod aan kwaliteits-woningen die op loopafstand van deze golfbaan en zijn clubhuis zijn.

Las Colinas Golf

Las Colinas Golf & Country Club ligt in Campoamor. Dit is gelegen in de bergen omringd door bossen en fruitbomen.De locatie is zeer privé gelegen en rustig. Dit bewaakte resort biedt een mooie selectie van moderne appartementen en villa’s. De golfbaan werd uitgeroepen tot de beste 18 holes golfbaan van Spanje in 2017, 2018 & 2019 en door de World Travel Awards is het ook in 2018 & 2019 uitgeroepen tot het Beste Villa Resort in Spanje. Las Colinas is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze resorts in de regio.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp