×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

La Manga del Mar Menor, uniek paradijs aan de Costa Calida

9 februari 2024
La Manga del Mar Menor, uniek paradijs aan de Costa Calida

 

La Manga del Mar Menor

La Manga del Mar Menor is een landstrook die het zeewatermeer de Mar Menor (bijna helemaal) afscheidt van de Middellandse Zee. Het is tevens een gemeente op de gelijknamige strook. Het noordelijke gedeelte daarvan valt onder San Javier en het zuidelijke deel behoort tot Cartagena. De landstrook La Manga del Mar Menor is 22 kilometer lang en maximaal 1,5 kilometer breed. De kustlijn ligt er bezaaid met het ene na het andere uitnodigende zandstrand, waar het heerlijk relaxen is op uw strandhanddoek. 

De omgeving van La Manga del Mar Menor biedt voor elk wat wils. Je kunt het avontuur opzoeken in enkele schitterende natuurgebieden of op culturele uitstap gaan in het nabijgelegen Cartagena. Wie van watersporten houdt, zal dan weer elke dag zijn ding kunnen doen op of in het water van de Mar Menor. Kortom: tijdens een verblijf in La Manga del Mar Menor zijn er geen momenten om te vervelen!

Droomhuisspanje heeft prachtige geschakelde woningen te koop op La Manga. Het unieke aspect bij deze woningen is dat het maar op 50m van de zee gelgelen is. De prijzen starten vanaf 220.000€.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp