×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

15 oktober 2024
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort
Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia

Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer.

Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten paradijs nabij Roldan. Daarnaast is het voor de golfliefhebber een mooie regio met maar liefst 6 golfbanen binnen handbereik.

Dit is een mooi moment om in te stappen in dit nieuwbouwproject. Vanaf 199.000€ ben je al in bezit van een modern appartement. Er is een mooie selectie van 2 & 3 slaapkamer woningen en er is een keuze uit begane grond of penthouse model.

Vraag vandaag nog vrijblijvend om meer informatie of kom langs en bezichtig dit project.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Hoe kies je de juiste makelaar in Spanje? - DroomHuisSpanje

Hoe kies je de juiste makelaar in Spanje?

Hoe kies je de juiste makelaar in Spanje? Hoe kies je de juiste makelaar in Spanje? Er zijn zoveel momenten dat er iets voorbij komt in je leven over Spaans Vastgoed; social media, google, tv etc. Maar hoe weet jij nou of het een goede partij is voor jou. Hieronder staan punten waar je aan moet...

4 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp