×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

19 december 2022
Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar

Voor ons was 2022 een jaar om nooit meer te vergeten, een prijs gewonnen voor beste makelaar, het meedoen aan het succesvolle programma Hollandse makelaar aan de Costa, een uitnodiging voor de Master LXRY Expo en daarnaast ook nog eens heel veel tevreden klanten het kon niet op voor ons. 

Wij hopen dat dit kerstfeest en het nieuwe jaar voor een ieder net zo speciaal en uniek zullen zijn als 2022 voor ons is geweest. 
Wij willen dan ook even de tijd nemen om iedereen een Vrolijk kerstfeest en een heel gelukkig Nieuwjaar toe te wensen en al het goede voor 2023.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp