×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Betaalbare villa´s in Murcia

22 maart 2024
Betaalbare villa´s in Murcia
Betaalbare nieuwbouw villa´s in Murcia
Met genoegen presenteren wij dit gloednieuwe project van 11 betaalbare moderne villa's, gelegen in het authentieke Spaanse stadje Roldan (gemeente Torre Pacheco), Murcia. Roldan staat bekend om rust, natuur en de landbouw. 
 
Deze betaalbare kwaliteitsvilla´s starten vanaf 227.500€
Als je snel in het project stapt is er nog ruimte voor persoonlijke aanpassingen en keuzes uit materialen.
 
De historische steden Murcia & Cartagena zijn eenvoudig te bereiken en dat binnen 30 minuten. De prachtige stranden van de Mar menor zijn binnen 12 minuten rijden. Roldan ligt tussen twee populaire Jack Nicklaus golfbanen in, Las Terrazas de la Torre en La Torre Golf. Het naburige gelegen Balsicas heeft een treinstation waar je eenvoudig en goedkoop naar verschillende plekken kunt reizen. En een tip van Droomhuisspanje, in Balsicas bij bar/restaurant el Rey kun je de beste tapas van Murcia krijgen.
 
De oplevering van deze woningen staat gepland voor de tweede helft van 2025. En vanwege de prachtige instapprijs zullen dit snelle verkopen zijn. Wees er snel bij!
 
Ref: IBLB-1
Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp