×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Dit is de goedkoopste kustplaats in de provincie Murcia om een huis te kopen

10 juni 2024
Dit is de goedkoopste kustplaats in de provincie Murcia om een huis te kopen
Dit is de goedkoopste kustplaats in de provincie Murcia om een huis te kopen.

De droom van een leven aan de Spaanse kust. Een zonnig klimaat, de frisse zeelucht en de heerlijke rust. Voor velen is het een wens die hoog bovenaan de bucketlist staat. Toch is de realiteit vaak anders. De prijzen van nieuwbouwwoningen aan de kust kunnen enorm oplopen en voor veel mensen zijn ze simpelweg onbetaalbaar. Maar er is goed nieuws! In de provincie Murcia is er een gemeente waar je nog steeds je nieuwbouw droomhuis kunt vinden voor een relatief lage prijs. We hebben het over Aguilas.

Aguilas nader bekeken
Aguilas, in de Costa Calida, heeft prachtige stranden, helder water en meer dan 3000 zonuren per jaar. De kustlijn is divers met zandstranden, rotsen en baaitjes. Isla del Fraile is een rustig gelegen strand wat vrij populair is bij de lokale bevolking.Playa de Levante is een hagelwit strand vlakbij de haven. Watersportliefhebbers kunnen hier windsurfen, kitesurfen, zeilen en duiken.

Een van de topattracties in Aguilas is het Plaza de España dit is wat mij betreft de mooiste plek van Águilas, waar je in de schaduw van het park kunt ontspannen in de vele lokale gezellige cafés. De gigantische Ficus bomen en het 19e eeuwse stadhuis zijn echt hoogtepunten. Drink een cafe con leche en wandel onder de machtige ficus bomen of kijk hoe de duiven een bad nemen bij de fontein La Pava de la Balsa op warme zomerdagen. Águilas is hier het levendigst. Op het plein ontmoeten acht straten elkaar, ook wel La Glorieta genoemd. 

Aguilas is een populaire vakantiebestemming; Wat moet ik zien?
1. Castillo de San Juan
2. Embarcadero Del Hornillo
3. Parroquia de San José

Águilas heeft een levendige vissershaven, waar schepen elke dag naar de Middellandse Zee varen om vis te vangen naar de vele restaurants en marktzalen in de stad. Kijk naar de vuurtoren en de omliggende parken. Dit zorgt voor een levendige sfeer met tal van restaurants, bars en winkels die gerechten en producten uit de hele wereld aanbieden.

Een van de grootste voordelen van Aguilas is echter de betaalbaarheid. De stad heeft een veel lagere levensonderhoud dan andere populaire kustplaatsen. Dit maakt Aguilas een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel leven aan de kust zonder een fortuin uit te geven.

Vanaf 200.000€ heb je al een geweldig appartement met een gemiddelde leefruimte van 100m2 en alles op loopafstand.

https://www.droomhuisspanje.nl/nl/woningen/costa-calida/aguilas/begane-grond-appartement-op-800m-van-het-strand-in-aguilas-1252.html

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp