×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Droomhuisspanje biedt gratis kijk arrangementen aan

6 maart 2024
Droomhuisspanje biedt gratis kijk arrangementen aan

Inspectie-Bezoek

DroomHuisSpanje biedt uitgebreide één-op-één inspectie reizen voor klanten en bekijken van woningen uitsluitend met ons bedrijf. Er is geen sprake van hoge-druk tijdens onze reizen en we zullen ervoor zorgen dat je de beste aanbiedingen van Costa Calida, Costa Blanca Zuid, Costa Almeria te zien krijgt.

Natuurlijk kunt u veel woningaanbod bekijken en vergelijken online, maar zult u als u werkelijk geïnteresseerd bent toch de stap moeten
nemen om het aanbod in het “echt” te komen bekijken. De foto’s kunnen nog zo mooi zijn, u ziet niet waar de woning staat en wat er om de woning heen gebeurd dus het is altijd een aanrader zelf te gaan bezoeken dat zou u thuis toch ook doen.
Wij springen hierop in om aan onze klanten inspectie reizen aan te bieden, dit zijn 3 daagse bezoeken aan Spanje met 2 overnachtingen.
U boekt uw vliegticket naar Alicante of Murcia (Corvera) vliegveld en wij doen de rest. U bespaart dus de kosten voor hotel en autoverhuur.
In overleg met ons boekt u uw vluchten van en naar één van de boven aangegeven vliegvelden op door de weekse dagen (maandag tot en met vrijdag) tussen 10.00 en 19.00. Natuurlijk wilt u en wij ook zoveel mogelijk uit deze 3 dagen halen dus is het aan te raden een vroege aankomst te boeken rond 10.00 en een late namiddag of vroege avond vlucht terug naar huis. Als u geboekt heeft geeft u ons de vluchttijden en nummers door en komen wij u afhalen van het vliegveld. In deze 3 dagen laten we niet alleen de woningen van interesse zien, maar ook leert u de regio beter kennen zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken in het geval van een reservering. Het enige wat u betaald zijn de vluchten en de maaltijden tijdens uw verblijf.

 

 

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp