×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Droomhuisspanje helpt kinderen leren schaatsen

26 juni 2023
Droomhuisspanje helpt kinderen leren schaatsen

Murcia- Droomhuisspanje sponsert de Sven Kramer Academy.

Als kind van Heerenveen en dus ook van Thialf kreeg Jelco te horen van de plannen van Sven Kramer. Sven wilde heel graag kinderen weer in contact laten komen met schaatsen. Waar Jelco nog uit de generatie komt van het schoolschaatsten, zijn er nu ano 2023 kinderen die nog nooit geschaatst hebben. Terwijl dit cultuur sport nummer 1 is. Jelco zelf die bijna grotendeels zelf met voetbal te maken heeft gehad weet dat daar over het algemeen de sponsoren wel binnen komen. Bij schaatsen ligt dit anders. Dit is allemaal niet eenvoudig. En daarom besloot Team Droomhuisspanje de kinderen van de Sven Kramer Academy van helmpjes te voorzien. 
¨Ik doe dit met zoveel plezier¨aldus Jelco
Team Droomhuisspanje is op 9 juni in Thialf ontvangen door Douwe de Vries, oud wereldkampioen schaatsen en één van de sterkhouders van de Academy. Douwe verzorgde een mooie rondleiding en gaf een inkijkje in de keuken van de SV Academy. Na het steunen van de kinderen in de regio Mazarron met sporten is dit een nieuwe stap voor Droomhuisspanje. 
We doen wat we kunnen om kinderen te laten sporten; zegt Jelco. Als onze kleine bijdrage daar een beetje bij helpt is dat al heel mooi; vervolgt Jelco.
Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp