×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Geregistreerd makelaar Costa Blanca Zuid

23 februari 2024
Geregistreerd makelaar Costa Blanca Zuid

Geregistreerd makelaar Costa Blanca Zuid

Wij van Droomhuisspanje streven altijd naar het hoogst haalbare. Dat weten onze klanten ook. De nieuwe wet in Spanje schrijft voor dat de eigenaar van een makelaarsbedrijf in het bezit van het Spaans makelaars diploma moet zijn. Dat vinden wij ook belangrijk, alleen wij streven naar meer. Wij van droomhuisspanje vinden dat elke welknemer van het bedrijf een makelaarsdiploma moet halen. Al was het alleen omdat dit respectvol is naar de klant toe. En het is ons dan ook gelukt. Nu is iedereen op kantoor in het bezit van het wettelijk verplichte makelaarsdiploma.

Een Nieuwe Regelgeving: Gediplomeerde Makelaars

Gelukkig komt er nu een welkome verandering in Spanje. Vanaf 16 oktober 2023 mogen alleen nog maar ‘Gediplomeerde Makelaars’ met een fysieke vestiging in Spanje zich bezighouden met de verkoop en verhuur van vastgoed in het land. Dit is een terugkeer naar een meer gereguleerde en gecontroleerde vastgoedmarkt, waarin de belangen van kopers en verkopers beter worden beschermd.

Het Diploma en ervaring: De Waarde van Ervaring en Integriteit

Terwijl het diploma een belangrijke factor is van vakbekwaamheid, weten we bij Droomhuispsanje dat het niet alles zegt. Daarom heeft Droomhuispsanje er ook voor gekozen om het hele team dit diploma te laten behalen. En niet alleen de leidinggevende en dat dan het hele kantoor onder dat diploma werkt. Wij vinden dit een vorm van te weinig respect naar de klant toe. 

Wij kunnen nu met onze jarenlange ervaring in combinatie met de behaalde diploma´s en heel veel tevreden klanten oprecht zeggen dat wij ervaringsdeskundige zijn. 

Daarnaast zijn eerlijke reviews van onschatbare waarde. We raden potentiële klanten altijd aan om te kijken naar echte reviews, deze zijn eenvoudig te onderscheiden van de zelfgeschreven reviews. 

Wij houden van transparantie en duidelijkheid. De klant moet bij ons het gevoel hebben dat hij/zij alle vragen kwijt kan. En ook ver na het aankoopproces moet de klant het gevoel hebben dat ze welkom bij ons zijn.

Tips voor toekomstige klanten:

1- Vraag naar het rechtsgeldig Spaans diploma 
2- Vraag ook wie van het kantoor allemaal een diploma bezit
3- Vraag naar het kantoor in Spanje
4- NVM makelaar zijn, is niet genoeg, alleen het Spaanse diploma telt, laat je niet voor de gek houden.
5- Wees scherp bij je zoektocht op internet, woningbeurzen, media. Er zijn genoeg makelaars die met een mooi praatje jou van alles op de mouw proberen te spelden.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp