×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

ORIHUELA COSTA en zijn prachtige stranden in de Costa Blanca Zuid

14 maart 2024
ORIHUELA COSTA en zijn prachtige stranden in de Costa Blanca Zuid

ORIHUELA COSTA en zijn prachtige stranden in de Costa Blanca Zuid

Wat hoort tot Orihuela Costa ?
Nog even kort opsommen wat hoort tot de Orihuela Costa. Eerst, Punta Prima met haar stranden. Dan komen we aan Playa Flamenca met zijn “Cala” of kreken. Cala Estaca en Cala Mosca. De volgende is het populaire La Zenia  met zijn strand en zijn Cala Bosque en Cala Cerrada. Dan wat we op deze pagina bespreken Cabo Roig.
Verder Campoamor met zijn stranden nl Barranca Ruvio en Playa de la Glea. Allen zijn ze een bezoek waard. Hieronder staan 3 populaire gebieden in de Orihuela Costa beschreven.

Punta Prima 
Punta Prima (Orihuela Costa) is een zo'n voorbeeld van een typisch Spaanse badplaats voor toeristen, gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca binnen 30 minuten van twee internationale luchthavens, Murcia en Alicante.
Precies op de grens tussen Torrevieja en Orihuela Costa bevindt zich Punta Prima, een ideale residentiële wijk voor wie eraan denkt om een huis aan de Costa Blanca te kopen.
De stranden zijn enkele van de schoonste die er zijn en hebben de blauwe vlag-status gekregen.
Punta Prima heeft een mediterraans klimaat met 320 dagen zon per jaar. Het strand heeft een prachtige promenade met winkels en boetiekjes en bars en restaurants waar u kunt genieten van uw Menu del Dia.

Mil Palmeras
Het strand van Mil Palmeras ligt in het zuiden van Orihuela, aan de monding van Cañada de Matamoros, een gebied dat de grens markeert tussen Orihuela en Pilar de la Horadada. Het strand is 346 meter lang en heeft een totale oppervlakte van 15.570 m2. Kies een plekje dat jij leuk vindt, zet je parasol op, rol je handdoek uit en maak je klaar voor een heerlijke dag in de zon.
Mil Palmeras is een natuurlijk en open strand met fijn wit zand. Het strand wordt afgebakend door waterwegen, die worden omzoomd door paden die uitnodigen om ontdekt te worden, en er zijn ook aantrekkelijke rotsachtige gebieden.
Welke diensten zijn er te vinden op het strand van Mil Palmeras? Er zijn toiletten, een badmeester die klaar staat om in te springen als je dat nodig hebt, douches om het zand van je voeten te wassen, verhuur van ligstoelen en parasols, een sportterrein en voorzieningen voor mensen met een handicap, waaronder een schaduwplek, parkeergelegenheid en andere voorzieningen. toegankelijke diensten. En dan is er nog de chiringuito of strandbar en de vele restaurants in de buurt.

Cabo Roig
Cabo Roig is gelegen aan de Orihuela Costa.
Verder maakt deze kust deel uit van het zuidelijk gedeelte van de Costa Blanca. Maar in Cabo Roig vind je alles voor een geslaagde vakantie.
Zoals  zee, zon en tal van mogelijkheden om je te amuseren. Verder bestaat Cabo Roig uit verschillende geel gouden stranden en heel mooie baaien. En de azuur blauwe Middellands Zee is vlakbij.
Ook  bevindt Cabo Roig zich tussen in het noorden La Zenia en in het zuiden Campoamor. Maar de dichtbij gelegen buur is het populaire Torrevieja. Deze stad ligt op 10 kilometer.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp