×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Santa Rosalia lanceert een geweldig nieuw complex

11 januari 2024
Santa Rosalia lanceert een geweldig nieuw complex

Santa Rosalia Lake and Life Resort lanceert een geweldig gloednieuw betaal project op deze populaire locatie. 

En dit project biedt geweldige lancerings prijzen, dit betekent wie als eerste komt zal met een mooie korting een apparatement kunnen kopen. De prijzen stijgen daarna gestaag. Daardoor heb je de eerste winst al te pakken. Prijzen starten vanaf 199.000€

Santa Rosalia Lake and Life Resort is een nieuw omheind resort met een groot aanbod aan nieuwbouwvilla's en appartementen. Perfect gepositioneerd op slechts een steenworp afstand van het Mar Menor Golf Resort en een korte rit naar de zandstranden en het warme water van de Mar Menor.

In het centrum van het Santa Rosalia Life Resort vindt u "La Reserva". Een enorme tuin verdeeld in verschillende gebieden met attracties waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van tijd doorbrengen met familie en vrienden in de parken en recreatiegebieden. Het hele resort beschikt over aangelegde tuinen met overal mediterrane planten. Het resort beschikt over meer dan 5 km aan paden en routes voor hardlopen en fietsen. Bovendien ligt er vlakbij het terrein een zelfstandig winkelgebied met directe toegang vanaf de weg en vanaf het complex zelf.
In het centrum van het resort vindt u "The Lake", dat meer dan 16.000 m2 helder blauw water bevat en het grootste kunstmatige meer van Europa is. Het meer is opgedeeld in gebieden, zodat u zorgeloos kunt sporten of rustig kunt zwemmen. Ontspan op een van de 3 stranden die Santa Rosalia biedt, met poederachtig wit zand en het verfrissende, koele water van het meer voelt het alsof je in het paradijs bent!

De Beachclub biedt een spectaculair uitzicht over het meer en leidt direct naar het strand. Met zijn chill out terras en speel- en ontspanningsruimtes voor kinderen en volwassenen is het de perfecte plek om met familie en vrienden een hapje of een drankje te nuttigen.

Hier zijn slechts enkele van de activiteiten waaraan u kunt deelnemen in dit ongelooflijke resort:
- Paddleboarden vanaf het strand op het westen
- Speel beachvolleybal
- Beoefen yoga in La Reserva
- Speel avonturengolf of diskgolf
- Neem de kinderen mee naar een van de vele kinderspeelplaatsen
- Speel je favoriete sport op een van de vele banen

Als klap op de vuurpijl ligt het resort tussen de gemeenten Torre Pacheco en Los Alcazares. Het maakt deel uit van de beroemde Costa Calida met 250 km kustlijn, verspreid tussen twee zeeën en de Mar Menor.
Je vindt er prachtige stranden en baaien met warm zand en kristalhelder water. Een prachtig gebied met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van 20 graden.

Het is op vastgoed gebied wel duidelijk wat er in 2023 heel populair was. Dit prachtige complex vol met al zijn luxe zal alleen nog maar doorgroeien. Lift mee op het succes van Santa Rosalia Lake and Life Resort.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp