×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

TOP ACTIE !!! speciaal voor beursklanten

17 januari 2024
TOP ACTIE !!! speciaal voor beursklanten

Droomhuisspanje heeft een geweldige actie op de aankomende beurs in Maastricht op 20 & 21 januari.

Vandaag werd er een gloednieuw project in Los Balcones, Torrevieja gelanceerd en samen met deze gerenomeerde projectontwikkelaar heeft droomhuisspanje een geweldige actie in het leven geroepen.
 
Vanaf vandaag worden er 48 gloednieuwe moderne appartementen in de hoogste kwaliteit gerealiseerd op een toplocatie pal naast de populaire zoutmeren ¨salinas¨van Torrevieja, Costa Blanca Zuid. 
 
Elke klant die vanuit de beurs samen met droomhuisspanje een apparatement koopt krijgt volledig GRATIS een cadeaubon ter waarde van 10.000€. Dit is een superactie kunnen wij wel zeggen. 
Deze geweldige actie loopt tot ein maart 2024. 
 
Mis deze kans niet en bezoek onze stand aankomend weekend in Maastricht. Voor gratis kaarten ga naar het kopje evenementen op onze  site. De koffie staat klaar.
Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp