×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Vijf redenen om naar de Costa Calida, Murcia te emigreren

25 februari 2024
Vijf redenen om naar de Costa Calida, Murcia te emigreren

Vijf redenen om naar de Costa Calida, Murcia te emigreren.


Wij zijn allang al verkocht en wonen hier al ruim 15 jaar met heel veel plezier en daarom geven we jou met alle liefde vijf redenen om naar de Costa Calida te emigreren.

1. Ambachtelijk, gezond en vers eten.
Aan de Costa Calida is genoeg ruimte voor ecologische, natuurlijk en duurzame landbouw. De omliggende steden en dorpen zijn erg trots op deze regionale keuken. Verse groenten, tomaten, olijfolie, fruit en vis zijn basisbegrippen in het Mediterraanse dieet. De
Spaanse keuken is hier een van de grondleggers van.

Ook voor leuke prijzen (€10-€20) heb je uitgebreide populaite menu del dia´s in de vele restaurants.

2. Spectaculaire natuurpartijen
Naast de schitterende kustlijn, staat de Costa Calida ook bekend om het ruige en bergachtige klimaat. Mooie baaien, kilometerslange zandstranden en flinke rotspartijen maken de natuur zo adembenemend. Door de grote verschillen per maand is het daardoor het hele jaar prachtig, zoals bijvoorbeeld in februari/maart de amandelbloesen in bloei staat. Je kunt dan wandelen/fietsen/rijden door de prachtige roze wolken van het landsschap.

3. Geen massatoerisme het hele jaar door.
De plaatsen Murcia, Cartagena, Aguilas zijn gezellig druk door het gehele jaar. De rest van het jaar is het over het algemeen heerlijk rustig aan de Costa Calida en wordt er voornamelijk gewoond door de lokale bewoners. 

4. Goede bereikbaarheid door het vliegveld van Alicante.
Op de verschillende luchthavens van Nederland, België en Duitsland gaan dagelijks meerdere vluchten naar dit internationale vliegveld. Ook kun je gemakkelijk op beide luchthavens een auto huren om langs de prachtige Costa Calida te touren.

5. Gezondste leefklimaat van Europa.
Doordat er weinig industrie is, is de lucht erg schoon. De Costa Calida is door de World Health Organisation (WHO) zelfs uitgeroepen tot een van de gezondste klimaten. De winters zijn fantastisch. Van de 365 dagen, schijnt de zon ongeveer 50 dagen niet en daarnaast regent het amper.

Dit klimaat heeft een erg positief effect op de gezondheid van de mens, wat zelfs bepaalde klachten laat verminderen. En door de keuze van de Costa Calida investeer je heel veel in je eigen leven.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp