×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Waar vind je de beste koffie in Murcia

2 december 2023
Waar vind je de beste koffie in Murcia

Als je een koffieliefhebber bent, weet je dat er geen betere manier is om de dag te beginnen dan met een warme kop koffie. En als je in de provincie Murcia woont en je bent op zoek naar het lekkerste kopje koffie ter wereld voor koffieliefhebbers, waar moet je dan zijn! In deze blogpost bespreek ik 3 van de beste locaties in de regio Murcia voor koffieliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een stad met een fantastische cafécultuur of een stad met een schat aan koffiebars, ik weet waar je moet zijn. Dus lees verder om erachter te komen waar je heen moet als je de volgende keer weer in de regio Murcia bent!

MURCIA-
Er is iets met koffie in Murcia dat gewoon niet kan worden overtroffen. De stad barst van de gezellige winkeltjes en de sfeer is romantisch. Geen wonder dat koffie een merk is geworden in deze historische stad. Zorg ervoor dat u bij het bestellen van koffie items van het menu bestelt, zoals; de bijzondere Cafe Asiático met Licor 43. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt in Murcia, ben je immuun voor slecht gezette koffie elders.

Tip 1:
CaféLab in Murcia
Dit gezellige historische koffiecafé is gesitueerd naast de kathedraal van Murcia. Reserveren in Spaanse vakantietijd en weekend is aan te raden. 
Openingstijden: Dinsdag - Zondag 9.00-21.00
Adres: C/Apóstoles 14, 30001
Tel: 0034 868 246 190

Tip 2:
Café Flor de Jamaica

Dit is een heel klein cafeetje waar er alleen van het merk Flor de Jamaica koffie geserveerd wordt. En wat naar mijn bescheiden mening de allerlekkerste koffie ter wereld is. Je kunt ook je eigen smaak kopen en wordt gemalen naar wens.
Openingstijden: Dinsdag - Zondag 7.30-14.00 / 15.30-20.30
Zaterdag 10.00-14.00 / 15.30-20.30
Adres: C/Trapería, 30001
Tel: 0034 868 246 190

CARTAGENA-
Weer zo´n prachtige historische stad van de provincie Murcia.
De koffiehuizen van Cartagena, weggestopt in kleine steegjes en de mooie boulevard, zijn meer dan alleen plaatsen waar je je cafeïnefixatie kunt krijgen. Het zijn ontmoetingsplaatsen waar vrienden elkaar ontmoeten om met elkaar te praten, vreemden gesprekken beginnen en schrijvers urenlang aan hun nieuwste meesterwerken werken. De koffiecultuur hier draait om het rustig aan doen, genieten van het moment en genieten van het samenzijn met anderen. En natuurlijk is de koffie zelf altijd van de hoogste kwaliteit. Of je nu van zwart houdt of met leche, er staat een perfecte kop voor je klaar in Cartagena. Kom dan binnen, ga in een stoel zitten en geniet van een klein stukje Spaanse leven.

Tip 3:
CaféLab Cartagena

Dit authentieke café is te vinden in één van de zijstraten van de gezellige hoofdstraat van Cartagena stad. In de weekenden is het vrij gebruikelijk dat er een wachtrij is voor dit populaire café.
Openingstijden: Dinsdag - Zondag 9.00-21.00
Adres: C/intendencia 8, 30201
Tel: 0034 868782 649

Koffietip

¨Café Asiático¨is een zoete koffiedrank die zijn oorsprong vindt in de regio Murcia. De koffie bestaat uit sterke espresso, gecondenseerde melk, cognac of brandy en een vleugje Licor 43 (een zoete Spaanse likeur afkomstig uit Cartagena), en wordt vaak afgewerkt met een beetje citroen of kaneelschil en soms met een laagje schuimige melk.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert het gloednieuwe El Alba Resort

Binnenkort op het El Alba Resort, Murcia Het gloednieuwe El Alba Resort in Murcia presenteert zijn geweldig nieuw gelanceerde faciliteiten zoals; padelbanen, strand, zwembad, kinderspeelplaatsen, chiringuito (beach bar) en nog veel meer. Dit is een fantastische aanvulling op dit afgesloten...

15 oktober 2024
Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes - DroomHuisSpanje

Secondhomebeurs Brabanthallen groot succes

SecondHomeBeurs in de Brabanthallen een groot succes!   Voor de alle eerste keer van het bestaan van de secondhomebeurs vond deze plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.   Vanzelfsprekend was Droomhuisspanje ook weer aanwezig. Het hele team is drie dagen in de weer geweest om...

8 oktober 2024
Whatsapp icon Whatsapp