×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort - DroomHuisSpanje
23 Afbeeldingen

Nieuw appartement op het Santa Rosalia Lake and Life Resort

Prijs 265.000€

Santa Rosalía Resort - Costa Cálida
Ref: THEL-2
  • Slaapkamers
  • Badkamer(s)
  • 89 m2
Energie certificaat: In afwachting

El lago - Het nieuwe project op Santa Rosalia life & lake Resort. Gloednieuwe appartementen met 2/3 slaapkamers nu beschikbaar.

Elk appartement heeft een modern open ontwerp met de begane grond met toegang tot een tuin, 1e verdieping met terras en de 2e verdieping penthouses met een groot privéterras met een lift tussen de verdiepingen. De keuken is uitgerust met witgoed en de badkamers zijn volledig uitgerust met inbouwkasten in elke slaapkamer. De appartementen bieden een panoramisch uitzicht op het zwembad, de gemeenschappelijke ruimten en, afhankelijk van de verdieping, het platteland en het prachtige heldere watermeer van Santa Rosalía.

Deze exclusieve ontwikkeling heeft een aangelegde gemeenschappelijke ruimte met een prachtig gemeenschappelijk zwembad en groene zones. Alle appartementen hebben een ondergrondse parkeergarage en berging.

Locatie
Santa Rosalia Lake and Life Resort is een nieuw omheind resort met een ruim aanbod aan nieuwbouwvilla's en -appartementen. Perfect gelegen op slechts een steenworp afstand van het Mar Menor Golf Resort en een klein eindje rijden naar de zandstranden en het warme water van de Mar Menor. "La Reserva" met meer dan 4.000 verschillende bomen en planten en de Iconische "Crystal Lagoon", Europa's grootste kunstmatige meer met 8.000 m2 strand, beach club, restaurant, fitnessruimte, winkel en bar andere faciliteiten beschikbaar wandel-en fietspaden, adventure Golf, yoga, padel, kajakken om er een paar te noemen of geniet van de omgeving met een boek en ontspan. Deze exclusieve faciliteiten zijn alleen beschikbaar voor eigenaren op het Santa Rosalia Resort.

Maak een wandeling, eet, zon of ontspan in de buitenlucht. Santa Rosalía Lake and Life Resort is een intieme, gezellige plek waar je de drukte van de wereld achter je kunt laten. Met uitstekende voorzieningen voor zowel fulltime bewoners als vakantiegangers is het een hele nieuwe wereld, op slechts 30 km van de luchthaven van Murcia en 95 km van de luchthaven van Alicante.

Er worden al reserveringen aangenomen, deze zullen niet lang meer duren, neem vandaag nog contact met ons op!

Download brochure

Vraag meer info aan

Nynke Betten - DroomHuisSpanje
Nynke Betten
Klantenservice
*
*
*

Specificaties

Zwembad
Gemeenschappelijk
Tuin
Gemeenschappelijk
Oriëntatie
-
Uitzicht
-
Parking
Garage

Oppervlaktes

Opp. woning
89 m2
Opp. terras
17,14 m2

Afstanden

Luchthaven Alicante
99 km
Luchthaven Murcia - Corvera
30 km
Strand
5 km
Golf
2 km

Details

  • Warmtepomp boiler
  • Elektrische Rolluiken
  • Extra bergruimte
  • Inbouwkasten
  • Keuken apparatuur
  • Lift
  • Terras
  • Verlichting buiten/tuin
  • Verlichting binnen
  • Vloerverwarming badkamers

Santa Rosalía Resort

Het Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Middellandse Zee ter hoogte van Murcia.  Het centrale punt van het Santa Rosalia Lake & Life Resort is zonder twijfel het meer, het grootste meer in Europa dat door de mens is aangelegd. Dankzij dit...

Lees meer

Vergelijkbare woningen

Nieuw

269.000€

Appartement op eerste verdieping in Los Alcazares, Murcia

Los Alcázares , Costa Cálida
  • 3
  • 2
  • 80m2
Nieuw

279.000€

Gelijkvloers appartement met 3 slaapkamers in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
  • 3
  • 2
  • 80,20m2
Nieuw

299.000€

Penthouse met privé dakterras in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
  • 2
  • 2
  • 65,60m2
Whatsapp icon Whatsapp