La Zenia Boulevard het moderne winkelcentrum ligt aan de Orihuela Costa , in de buurt van het strand van grote kwaliteit, opgenomen met de Q voor Quality toerisme.

Zenia Boulevard heeft een oppervlakte van meer dan 150 winkels en restaurants en 5.000 gratis parkeerplaatsen. Het ontwerp dat een typisch mediterraan dorpje nabootst met straatjes, pleintjes en fonteinen, zorgt ervoor dat de bezoekers aan Zenia Boulevard zich kunnen vermaken terwijl men kan genieten van het aangename klimaat.

Onder de in het winkelcentrum verenigde bedrijven zijn de belangrijkste kledingwinkels te vinden waaronder Zara, Mango, H&M, C&A en Primark, maar ook meer exclusieve merken zoals Guess, Armani, Geox, Dolce & Gabanna. Alhoewel de kleding- en schoensector de meerderheid inneemt, biedt Zenia Boulevard een uitgebreid gamma aan andere producten zoals voeding, elektronica, sport, decoratie, gezondheid en schoonheid.

Vermaak vormt een belangrijk onderdeel van Zenia Boulevard en daarom beschikt het winkelcentrum, naast de gratis spektakels op haar Plaza Mayor, over een casino en een bowlingbaan, Bowling Pleno. Ook aan de kleintjes is gedacht met een groot speelpark, een ludotheek en andere attracties, waaronder een treintje dat door het winkelcentrum rijdt.

Een groot aanbod aan eetgelegenheden kan natuurlijk niet ontbreken. Tientallen restaurants en bars bieden zowel de mediterrane als internationale keuken.