DroomHuisSpanje is een hardwerkend familie bedrijf die voor iedereen klaar staat.
Door goed te luisteren naar onze klanten zijn wij er tot nu altijd in geslaagd om voor elke klant het perfecte droomhuis te vinden. Wij begeleiden u intensief bij de aankoop van uw droomhuis in het buitenland.

Prettig als u even terug kunt vallen voor van alles en nog wat. Voor de aankoop van een woning in Spanje is dat zeker belangrijk. Maar ook de jaren erna heeft u daar profijt van. Als zaken u niet duidelijk zijn moet u terecht kunnen bij een vast aanspreekpunt. Wij zijn dat, de deur staat voor iedereen altijd open.

Uw Nederlandse/Belgische makelaar voor de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol. Professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service kenmerken onze dienstverlening. Een erkend makelaarskantoor is wel zo belangrijk. Spanje heeft een open markt wat vastgoed betreft en om dan terug te vallen op een eerlijk en professioneel makelaars kantoor is dan wel zo prettig.
.

Wat klanten zeggen

Je hoeft ons alleen niet te geloven, onze klanten zijn lovend!
Etienne de Coster

Topmensen die echt luisteren naar uw behoeftes, zowel van stijl, ligging en prijsklasse. Zonder druk te zetten op geen enkel gebied. Je wordt perfect begeleid en geholpen en het totale plaatje klopt zonder verrassingen achteraf. Dienst na verkoop is eveneens uitmuntend, geen enkele vraag is teveel en hulp waar nodig.

Dick & Brenda

Door hun persoonlijke aanpak, expertise, enthousiasme en een professioneel netwerk, hebben wij onze droom waargemaakt en een appartement in de Costa Cálida gekocht. Niets is Jelco en Nynke te veel, voor, tijdens en na de aankoop. Ontzettend bedankt voor alles!…

Sylvano & Betty

Bedankt voor de info die mij toch vandaag gelukkig maakt. Uiteraard zullen wij de volgende maal ergens eind mei of begin juli bij jullie langs komen om jullie persoonlijk te bedanken allemaal. Het was voor ons een stap in het onbekende waar we in het begin toch voorzichtig waren i.v.m.