UW AANSPREEKPUNT IN SPANJE
Droomhuisspanje: Ervaring en Professionaliteit

Droomhuisspanje is een hardwerkend familie bedrijf die voor iedereen klaar staat.
Door goed te luisteren naar onze klanten zijn wij er tot nu altijd in geslaagd om voor elke klant het perfecte droomhuis te vinden. Wij begeleiden u intensief bij de aankoop van uw droomhuis in het buitenland.

Prettig als u even terug kunt vallen voor van alles en nog wat. Voor de aankoop van een woning in Spanje is dat zeker belangrijk. Maar ook de jaren erna heeft u daar profijt van. Als zaken u niet duidelijk zijn moet u terecht kunnen bij een vast aanspreekpunt. Wij zijn dat, de deur staat voor iedereen altijd open.

Jelco Oosterhof

Algemeen directeur

info@droomhuisspanje.nl

+34 653 120 633

Nynke Betten

Klanten service

info@droomhuisspanje.nl

+34 617 257 438

Bennie Witte

Aanbod & Aftersale

bennie@droomhuisspanje.nl

+34 670 270 745

ONZE DIENSTEN

After sales service

Vanaf het ogenblik dat u beslist om een huis te kopen tot op het moment dat u de sleutels krijgt en van het huis kunt gaan genieten, zijn wij volledig verantwoordelijk voor een goed verloop van het gehele proces. Ook in de maanden na overdracht staan wij altijd klaar om onze klanten te begeleiden met allerlei vragen. Wij zullen u uitleggen welke stappen moeten worden gezet, en u helpen met de documenten die u nodig heeft om in Spanje een huis te kunnen kopen, bijvoorbeeld een identificatienummer (NIE) voor buitenlanders. Wij zullen u begeleiden naar de notaris & advocaat (gestor) en in het gehele proces wordt u bijgestaan in uw eigen taal. Dit is wel zo prettig.

Inspectie bezoek

De beste manier om ons aanbod in Spanje te leren kennen is door deze zelf te komen kijken. Wij zorgen voor alles: we kunnen u helpen met het boeken van de vlucht en accommodatie en, halen we u op aan het vliegveld en begeleiden we u voor een bezoek aan de geselecteerde woningen. En uiteraard hebben wij als makelaars dan ook de tijd om u als klant te leren kennen zodat wij met onze ervaringen op zoek kunnen gaan naar uw droomhuis. Want vanuit huis achter de PC lijken de woningen altijd anders dan in het echt.